دسته‌بندی نشده

۲۳ دستگاه مختلف در زمینه تصادفات نقش بسزایی دارند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان به نقش ۲۳ دستگاه مختلف در زمینه تصادفات اشاره کرد و گفت:طبق آمارهای کشوری، ۳۰ درصد عوامل موثر بر تصادفات به وزارت بهداشت و ۷۰ درصد به دیگر سازمان‌ها مربوط می‌شود که کاهش تصادفات به فرهنگ‌سازی، افزایش نظارت بر جاده‌ها و بهبود زیرساخت‌ها نیاز دارد.

به گزارش پایگاه خبری زنجان ورزشی ۲۴،سعید سرداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان  در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن همایش روزبه آیت‌الله موسوی برگزار شد، با اشاره به افزایش ۵۶۹ درصدی تصادفات از سال ۱۳۸۰ تاکنون، از آغاز پویش نه به تصادفات با هدف کاهش تصادفات در نوروز خبر داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه حدود ۳۵ تا ۵۰ همت از درآمد کشور صرف خسارت‌های ناشی از تصادفات می‌شود، اظهار داشت: این میزان حدود ۳ تا ۳.۵ درصد از درآمد ناخالص ملی (GDP) را شامل می‌شود که عدد بسیار بزرگی است.

وی با اشاره به اینکه در طول دوران هشت سال دفاع مقدس ۲۳ هزار شهید تقدیم شده است، افزود: به طور متوسط روزانه ۴۳ تا ۵۵ نفر در جاده‌ها کشته می‌شوند که حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد این تصادفات جاده‌ای و ۲۰ تا ۳۰ درصد شهری هستند.

سرداری با بیان اینکه حدود ۲۳ دستگاه با موضوع تصادفات درگیر هستند که مهم‌ترین آنها وزارت بهداشت و درمان است، تصریح کرد: ۳۰ درصد عوامل مرتبط با سلامت به وزارت بهداشت و درمان و ۷۰ درصد به ارگان‌های دیگر مرتبط است که ضرورت دارد برای ارتقای شاخص سلامت، آن ۷۰ درصد را فعال کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه هر تصادف سه عامل اصلی شامل نیروی انسانی، وسایل نقلیه و جاده دارد، گفت: مهم‌ترین عامل، نیروی انسانی است که عواملی مانند استرس، خستگی و شرایط جوی بر آن تأثیرگذار است.

وی با تأکید بر اهمیت استفاده از کمربند ایمنی، پرهیز از رانندگی در حالت خستگی، سرعت غیرمجاز و سبقت غیرمجاز، افزود: در کشور حدود ۸ هزار نقطه حادثه‌خیز وجود دارد که حدود ۷۰۰ مورد آن مورد توجه قرار گرفته است.

سرداری هدف اصلی پویش نه به تصادفات را فرهنگ‌سازی، ارتقای فرهنگ رانندگی، افزایش نظارت، توجه به زیرساخت‌های جاده‌ای، اصول ایمنی و نقاط حادثه‌خیز و بهبود خدمات اورژانس عنوان کرد.

وی با اشاره به اهمیت خدمات پیش بیمارستانی در حوادث ترافیکی، از ارائه آمار و اطلاعات دقیق‌تر در این‌خصوص توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی خبر داد.

سرداری با اشاره به کسری بودجه ۱.۴ همتی موجود در دانشگاه گفت: به نظر من مشکلات به وجود آمده بین بیمه و مراکز ارائه کننده خدمات درمانی حل خواهد شد و مطالبات این دانشگاه از بیمه‌ها ۹۰۰ میلیارد تومان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان مشکلات موجود را منبعث از مشکلات جامعه دانست و ادامه داد: ولی باید متوجه بود که خدمات در هر شرایطی ارائه می‌شود و ناچار هستیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟