موجودی کالاهای اساسی و استراتژیک استان زنجان مورد ارزیابی قرار میگيرد
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: حفظ و صیانت از کالاهای اساسی در قالب عملیات انبارگردانی از قبیل برنج، شکر و گندم بخش دولتی و خصوصی استان زنجان در ماه پایانی سالجاری صورت میپذیرفت.

به گزارش پایگاه خبری زنجان ورزشی 24،ولی اله زمانی اظهار کرد: نظر به ضرورت موجودی برداری دقیق، صحیح و منظم از میزان کالاهای اساسی از قبیل برنج، شکر و گندم در انبارها، سیلوهای ذخیره سازی گندم و کارخانجات آردسازی در پایان سال منتهی به 30 اسفند ماه 1403 در حال انجام است.
زمانی گفت: فرایند عملیات انبارگردانی به منظور برنامه ریزی در نحوه تأمین و ذخیره سازی کالاهای استراتژیک برای سال آتی و همچنین اثرات آن در تهیه و تنظیم صورتهای مالی انجام میپذیرد.
وی افزود: هدف از عملیات انبارگردانی جهت کنترل موجودی کالاهای موجود از طریق شمارش و تطبیق نتیجه با گزارشات اخذ شده در سامانه سیفا و مدارک انبار و ارزیابی آن به جهت حصول اطمینان از عدم وجود کسری یا ضایعات غیرمعمول و یا تعیین میزان و علت آنها و تجزیه و تحلیل و تعیین دلائل در رابطه با مغایریت های قابل توجه و انجام اصلاحات و اقدامات لازم در پایان هر سال میباشد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان بیان کرد: در عملیات انبارگردانی هیات های نظارتی از قبیل نمایندگان شرکت بازرگانی دولتی ایران، سازمان حسابرسی و کمیته انبارگردانی اداره کل حضور دارند.
لازم به توضیح است که 16 سیلوی ذخیره سازی، کارخانه آردسازی و انبار ذخیره سازی در عملیات انبارگردانی مورد ارزیابی واقع میگردنند.