به گزارش پایگاه خبری زنجان ورزشی 24،فضل الله افروشته مدیرعامل صنایع غذایی کیلوس، اظهار داشت: این طرح باهدف تکمیل زنجیره تولید و جلوگیری از خروج ۳۰ میلیون یورو ارز در سال مورد افتتاح قرار گرفت.
وی افزود: طرح توسعه کیلوس با ظرفیت ۱۵ هزار تن عصاره مالت در سال و با سرمایهگذار ۳۶۰ میلیارد تومان در زمینی به مساحت ۵ هکتار به بهرهبرداری رسید.
افروشته تصریح کرد: این کارخانه بزرگترین مجتمع تولید دانه مالت، عصاره مالت و نوشیدنی مالت از نظر میزان و کیفیت است.
مدیرعامل صنایع غذایی کیلوس با اشاره به اینکه این طرح باهدف تکمیل زنجیره تولید و جلوگیری از خروج ۳۰ میلیون یورو ارز در سال مورد افتتاح قرار گرفته است، افزود:با راهاندازی این کارخانه از امروز کشور از واردات عصاره مالت بینیاز میشود.
افروشته گفت: با افتتاح این طرح برای ۳۰ نفر اشتغالزایی ایجاد و در مجموع ۲۴۰ نفر در کارخانه کیلوس مشغول به فعالیت هستند.