تلاش برای راه اندازی یک مرکز نوآوری در راستای انرژی‌های تجدیدپذیر و برق در زنجان

مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو با بیان این‌که در حال ایجاد یک مرکز نوآوری در راستای انرژی‌های تجدیدپذیر و برق هستیم که می‌تواند استان زنجان را به هاب صنعت برق و انرژی تجدیدپذیر تبدیل کند، گفت: این پروژه‌ها هم‌چنین در تلاشند تا در صورت تحقق، به تجاری‌سازی و تأمین مالی طرح‌های نوآورانه در این حوزه‌ها کمک کنند.

به گزارش پایگاه خبری زنجان‌ ورزشی ۲۴، آیین ویژه‌ای به مناسبت گرامیداشت هفته‌ی پژوهش و فناوری، به همراه تجلیل از پژوهشگران، دانش‌کاران و کتاب‌خوانان برتر گروه صنعتی ایران ترانسفو، برگزار شد. در این مراسم، دکتر صادقی مدیرعامل این گروه صنعتی، دکتر رفیعی معاون سیاسی و امنیتی استانداری، دکتر بازرگان رییس دانشگاه زنجان، دکتر نصیری رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه، دکتر نقیلو رییس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر قهرمانی مدیرکل سازمان استاندارد به ایراد سخنرانی پرداختند.

صادقی، مدیرعامل این گروه صنعتی، در مراسم گرامیداشت هفته‌ی پژوهش و فناوری، از اقدامات جدید گروه صنعتی ایران ترانسفو در راستای توسعه‌ی علمی و صنعتی کشور سخن گفت.

وی در ابتدا به اهمیت تحقیق و توسعه در پیشبرد صنعت و تولید اشاره کرده و اظهار داشت: «پژوهش و فناوری؛ پیشران رشد تولید و رشد اقتصادی است.»

مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو، با اشاره به سخنان حضرت امام علی(ع) که بیش از ۱۴۰۰ سال پیش فرمودند، «علم باعث قدرت و منزلت می‌شود» تأکید کرد: استفاده از دانش و علم، نه تنها باعث قدرت و مکنت می‌شود بلکه موجب پیشرفت‌های چشم‌گیر در تولید و توسعه‌ی اقتصادی خواهد شد و ما این توصیه‌ی گران‌بها را سرلوحه‌ی فعالیت‌های خود در ایران ترانسفو قرار دادیم.

وی در ادامه به سه حوزه‌ی اصلی که در این گروه پی‌گیری می‌شود، اشاره کرد: نخست، نهادسازی و ایجاد ساختارهایی برای برنامه‌ریزی و راهبری، دوم، تأمین مالی و بودجه‌ریزی، و سوم، تبیین استراتژی آینده گروه. وی تأکید کرد هر شرکتی که برای آینده‌ی خود برنامه نداشته باشد، به سرعت از عرصه‌ی رقابت کنار خواهد رفت، مانند شرکت‌های بزرگی چون نوکیا که با تغییرات سریع فناوری نتواستند خود را به روز نگه دارند.

نهادسازی و ایجاد ساختارهای جدید

صادقی، در بخشی از سخنانش به ایجاد «شورای آموزش و پژوهش و فناوری» گروه صنعتی ایران ترانسفو اشاره کرد و گفت: این شورا تحت مسئولیت قائم‌مقام این گروه تشکیل شده و هدف آن ارتقای سطح آموزش، پژوهش و فناوری در گروه و هم‌چنین استان زنجان است. در این خصوص، آموزش را متمرکز کرده‌ایم و از دانشگاه‌ها نیز کمک خواهیم گرفت.

وی هم‌چنین افزود که این شورا پروپوزال‌های مختلف از دانشگاه‌ها را بررسی خواهد کرد و در راستای تحقق اهداف علمی و صنعتی کشور گام خواهد برداشت.

توسعه ی ساخت داخل و کاهش وابستگی

مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو، سپس به «کمیته‌ی تعمیق ساخت داخل و تکوین محصول» اشاره کرد که خود شخصاً مسئولیت آن را بر عهده دارد. هدف این کمیته، کاهش وابستگی به واردات، به‌ویژه در اقلام راهبردی، و تقویت ساخت داخل است.

وی گفت: «اگر در کشور یک قطعه یا تجهیز امکان تولید دارد، دلیل ندارد که ما آن را وارد کنیم.»

مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو تأکید کرد که این کمیته هر دو هفته یک‌بار تشکیل جلسه خواهد داد و در تلاش است تا پروپوزال‌های نوآورانه‌ای که در زنجیره‌ی ارزش این گروه قابل استفاده هستند، بررسی و اجرا شوند.

مسئولیت اجتماعی و گزارش پایداری

در راستای مسئولیت اجتماعی گروه صنعتی ایران ترانسفو، صادقی از ایجاد نهادهایی برای پیگیری گزارش‌های پایداری و مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها خبر داد.

وی با بیان این‌که در حال ایجاد یک مرکز نوآوری در راستای انرژی‌های تجدیدپذیر و برق هستیم که می‌تواند استان زنجان را به هاب صنعت برق و انرژی تجدیدپذیر تبدیل کند، افزود: این پروژه‌ها هم‌چنین در تلاشند تا در صورت تحقق، به تجاری‌سازی و تأمین مالی طرح‌های نوآورانه در این حوزه‌ها کمک کنند.

پرتفوی توسعه و نوآوری

صادقی، هم‌چنین به اهمیت توسعه‌ی پرتفوی محصولات و پروژه‌ها در ایران ترانسفو اشاره کرد و گفت که این گروه به دنبال معرفی قطعات جدید در زمینه‌ی تجهیزات صنعتی، به‌ویژه در صنعت انرژی تجدیدپذیر است.

وی خاطرنشان کرد: که این گروه توانایی تولید قطعات و تجهیزات خاص مانند اینورترهای مورد نیاز برای صنعت برق را دارد و از نخبگان و صنعتگران استان زنجان و کشور دعوت به همکاری کرد.

توسعه‌ی فردی و جذب نخبگان

وی در پایان، به اهمیت توسعه‌ی فردی در گروه صنعتی ایران ترانسفو پرداخت و گفت: که تلاش‌ها برای شناسایی و پرورش مدیران آینده در جریان است.

صادقی، به توجه ویژه به نیازهای آموزشی و پژوهشی اشاره کرده و گفت: که این گروه صنعتی در تلاش است تا به کمک نخبگان علمی، به توسعه‌ی صنعت و فناوری کشور کمک کند.

وی در انتهای سخنان خود، بر این نکته تأکید کرد که تنها با توجه به توسعه‌ی علم و فناوری، پژوهش‌های کاربردی و نوآوری‌های مستمر، می‌توان به یک رشد پایدار و بلندمدت دست یافت.

پژوهش‌های دانشگاهی باید پاسخ‌گوی نیازهای صنعتی باشد

مدیرکل استاندارد استان زنجان در پایان از همه‌ی اعضای گروه صنعتی ایران ترانسفو، از جمله مدیران، کارکنان و تیم کنترل کیفیت آن قدردانی کرد و گفت: با وجود مشکلات تحریمی و چالش‌های تأمین مواد اولیه، این گروه با تلاش‌های بی‌وقفه توانسته است تولید خود را ادامه دهد و محصولات باکیفیت ارایه کند. امید داریم که این تلاش‌ها در راستای شکوفایی صنعت کشور و اقتصاد ملی ادامه یابد.

 

صنعت و اقتصاد ارکان قدرت هر کشوری است

 

معاون سیاسی استاندار زنجان نیز با بیان این‌که یکی از ارکان قدرت و اقتدار هر کشور، اقتصادی صنعتی است که ریشه در پژوهش و علم دارد، افزود: تمامی موفقیت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه‌ی تلاش‌های پژوهشی است.

ابوالفضل رفیعی، معاون سیاسی استاندار زنجان، در مراسم ویژه‌ی هفته‌ی پژوهش و فناوری در گروه صنعتی ایران ترانسفو، ضمن تبریک به اساتید و متخصصان دانشگاه‌ها و صنایع استان، به اهمیت ارتباط میان دانشگاه و صنعت و لزوم تقویت این همکاری‌ها برای پیشرفت و توسعه‌ی استان تأکید کرد.

معاون سیاسی استاندار زنجان، با بیان این‌که یکی از ارکان قدرت و اقتدار هر کشور، اقتصادی صنعتی است که ریشه در پژوهش و علم دارد، افزود: تمامی موفقیت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه‌ی تلاش‌های پژوهشی است.

وی افزود: بسیاری از دستاوردهای بزرگ علمی کشور، هم‌چون عضویت در باشگاه‌های جهانی صنعت ماهواره، نشان‌دهنده‌ی اهمیت پژوهش و فناوری در ایجاد قدرت ملی است.

رفیعی در ادامه اظهار داشت: پژوهش و فناوری نه تنها برای حل مشکلات صنعتی ضروری است، بلکه زمینه‌ساز نوآوری‌های جدید در فضای رقابتی جهانی است.

وی افزود: باید ارتباط مستمری میان صنعت و دانشگاه‌ها برقرار باشد تا هم نیازهای صنعتی برطرف شود و هم نوآوری‌های جدید در مسیر توسعه‌ی اقتصادی و صنعتی کشور ایجاد شود.

رفیعی به‌ویژه از گروه صنعتی ایران ترانسفو، به عنوان یک نمونه‌ی موفق در همکاری‌های صنعتی و علمی یاد کرد و گفت: این گروه با تلاش‌های خود در کنار اساتید و متخصصان، توانسته است در سطح ملی و بین‌المللی دستاوردهای قابل‌توجهی داشته باشد.

معاون استاندار زنجان هم‌چنین از اقدامات جهشی در زمینه‌ی فناوری و رشد واحدهای فناورانه در استان خبر داد و اظهار داشت: زنجان از ابتدا به عنوان یک استان علمی و دانشگاهی شناخته شده است و زیرساخت‌های لازم برای پژوهش و فناوری در دانشگاه‌ها و پارک‌های فناوری استان فراهم است. در سال‌های اخیر شاهد رشد چشم‌گیر در این حوزه‌ها بوده‌ایم که نویدبخش روزهای بهتری برای استان است.

رفیعی در پایان از تلاش‌های مستمر مسئولین، دانشگاهیان و فعالان صنعتی استان برای تقویت این ارتباطات قدردانی کرد و بر ضرورت ادامه‌ی این مسیر در راستای حل مسایل استان و تقویت توانمندی‌های اقتصادی تأکید کرد.

ایران باید به عنوان یک قدرت علمی در جهان شناخته شود

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی استان زنجان نیز از سخنرانان مراسم بود و با تأکید بر لزوم توجه به نخبگان و حمایت از آن‌ها در مسیر توسعه‌ی کشور، به دستاوردهای علمی کشور اشاره کرد و یادآور شد: ایران با تاریخ چند هزار ساله‌ی علمی خود باید به عنوان یک قدرت علمی در جهان شناخته شود و نخبگان و اساتید دانشگاه‌ها نقش بی‌بدیلی در این مسیر دارند.

دکتر سعد‌الله نصیری قیداری، رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی استان زنجان در مراسم تجلیل از پژوهشگران ایران ترانسفو در هفته‌ی پژوهش و فناوری، با اشاره به اهمیت علم و فناوری در پیشرفت جامعه، بر لزوم همکاری مؤثرتر میان صنعت و دانشگاه تأکید کرد.

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان، با اشاره به آغاز رسالت پیامبر اسلام(ص)، که با تأکید بر علم و قلم بود، ادامه داد: علم، به عنوان بنیان‌گذار پیشرفت در تمام عرصه‌هاست و در دنیای امروز، این همکاری میان دانشگاه‌ها و صنعت است که می‌تواند به رشد و تعالی کشور کمک کند.

نصیری قیداری هم‌چنین از اهمیت تصویب قوانین حمایتی برای فناوری‌های نوین و دانش‌بنیان‌ها سخن گفت و افزود: قانون جهش دانش‌بنیان، که با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تصویب شده است، می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌های بیش‌تر میان دانشگاه‌ها و صنعت باشد.

وی در ادامه به تأثیرات مثبت این همکاری‌ها اشاره کرد و گفت: در بسیاری از کشورهای پیشرفته، به محض تصویب قوانین مناسب، از ظرفیت‌های علمی و فناوری برای رفع نیازهای صنعتی استفاده می‌شود و ما نیز باید از این الگوها بهره‌مند شویم.

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی استان زنجان، با تأکید بر لزوم توجه به نخبگان و حمایت از آن‌ها در مسیر توسعه‌ی کشور، به دستاوردهای علمی کشور اشاره کرد و یادآور شد: ایران با تاریخ چند هزار ساله‌ی علمی خود باید به عنوان یک قدرت علمی در جهان شناخته شود و نخبگان و اساتید دانشگاه‌ها نقش بی‌بدیلی در این مسیر دارند.

رییس دانشگاه زنجان از دیگر سخنرانان این مراسم بود. وی با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در توسعه‌ی اقتصادی و صنعتی استان، گفت: یکی از وظایف اصلی دانشگاه‌ها در استان، تولید علم و فناوری است که منجر به تولید ثروت و اشتغال می‌شود. دانشگاه‌ها باید پژوهش‌هایی انجام دهند که مستقیماً به نیازهای صنعتی پاسخ دهد و باعث ایجاد کارآفرینی و اشتغال در جامعه شود.

بازرگان، رییس دانشگاه زنجان در مراسم هفته‌ی پژوهش و فناوری که به میزبانی گروه صنعتی ایران ترانسفو برگزار شد، در سخنانی ضمن تأکید بر اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه، بر لزوم توجه به پژوهش‌های کاربردی در راستای ارتقای تولید و اشتغال تأکید کرد و اظهار داشت: مجموعه‌ای که با ۵۸ سال قدمت توانسته نیازهای داخل کشور را در حوزه‌ی خود تأمین کند، به‌ویژه در زمینه‌ی تولید، اشتغال‌زایی و ارزآوری، نشان‌دهنده‌ی اهمیت بالای این صنعت است و اهمیت این موفقیت زمانی بیش‌تر مشخص می‌شود که بدانیم این صنعت می‌تواند محصولات خود را به خارج از کشور صادر کرده و ارزآوری کند.

رییس دانشگاه زنجان، با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در توسعه‌ی اقتصادی و صنعتی استان، افزود: یکی از وظایف اصلی دانشگاه‌ها در استان، تولید علم و فناوری است که منجر به تولید ثروت و اشتغال می‌شود. دانشگاه‌ها باید پژوهش‌هایی انجام دهند که مستقیماً به نیازهای صنعتی پاسخ دهد و باعث ایجاد کارآفرینی و اشتغال در جامعه شود.

وی با تأکید بر این‌که بسیار مهم است که دانشگاه‌ها و صنعت به‌طور مستمر و هم‌افزا با یک‌دیگر همکاری کنند، افزود: اگر مجموعه‌ای خود را مستقل از علم دیگران بداند، در مسیر رشد و پیشرفت خود دچار رکود خواهد شد. اما اگر توجه به علوم و رشته‌های مختلف به‌ویژه در کارهای بین‌رشته‌ای مورد توجه قرار گیرد، دستاوردهایی به دست خواهد آمد که ممکن است حتی به ذهن دانشمندان تک‌رشته‌ای خطور نکند.

بازرگان، با اشاره به این‌که دانشگاه سبز بودن این دانشگاه فقط به دلیل فضای سبز این مرکز علمی نیست، ادامه داد: با همکاری‌های انجام شده پروژه‌هایی در زمینه‌های مختلف هم‌چون مصرف بهینه‌ی انرژی، استفاده از پسماندهای سلولزی، انرژی خورشیدی و تصفیه‌ی فاضلاب در حال انجام است که موجب بهبود فرآیندها و کاهش هزینه‌ها در بخش‌های مختلف می‌شود.

رییس دانشگاه زنجان در پایان اظهار امیدواری کرد که این ارتباط و همکاری میان پژوهشگران، دانشگاه‌ها و صنایع استان، به ارتقای فناوری، افزایش تولید و حفظ جایگاه استان در بازارهای بین‌المللی کمک کند. هم‌چنین برای تمامی دست‌اندرکاران این بخش‌ها آرزوی توفیق و سلامتی کردند.

تبدیل استانداردهای ملی ترانسفو به استانداردهای بین‌المللی

مدیرکل استاندارد استان زنجان نیز از سخنرانان این همایش بود. وی گفت: با همت مسئولان گروه صنعتی ایران ترانسفو، تلاش می‌شود تا استانداردهای داخلی کارخانه به استانداردهای بین‌المللی تبدیل شود و این استانداردها به عنوان مرجع و الگو برای سایر صنایع و نهادهای ارزیابی انطباق در کشور مورد استفاده قرار گیرد.

قهرمانی، مدیر کل استاندارد استان زنجان در مراسم هفته‌ی پژوهش و فناوری در گروه صنعتی ایران ترانسفو در سخنانی ضمن تقدیر از این گروه صنعتی، از دستاوردهای مهم این مجموعه در زمینه‌ی استانداردسازی و ارتقای کیفیت محصولات سخن گفت و اظهار داشت: این شرکت، به عنوان یکی از صنایع پیشتاز و پیشران کشور در حوزه‌ی تخصصی خود شناخته می‌شود.

مدیرکل استاندارد استان زنجان با بیان این‌که در مدت دو سالی که در حوزه‌ی استانداردسازی فرآورده‌های تخصصی فعالیت می‌کنیم، گروه صنعتی ایران ترانسفو توانسته است نخستین نماد استاندارد دانش‌بنیان را در سطح استان دریافت کند، افزود: این نماد که در حوزه‌ی تولید ترانسفورماتورها اعطا شده، نشان‌دهنده‌ی کیفیت بالا و پشتوانه‌ی علمی و فناوری در تولیدات این گروه است.

وی هم‌چنین از موفقیت‌های این گروه در زمینه‌ی گواهی‌نامه‌های بین‌المللی خبر داد و افزود: آزمایشگاه‌های ایران ترانسفو با دریافت گواهی ISO/IEC 17025توانسته،‌ تأییدیه‌های بین‌المللی را برای استانداردسازی محصولات خود دریافت کنند که این گواهی‌نامه‌ها در بیش از 110 کشور معتبر است.

قهرمانی ادامه داد: مجموعه‌ی ایران ترانسفو با استقرار ۴ دبیرخانه‌ی کمیته‌های متناظر استانداردهای بین‌المللی در سطح جهانی نیز نقش مهمی در تدوین و توسعه‌ی استانداردهای بین‌المللی ایفا می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به برنامه‌های آتی این شرکت اشاره کرد و افزود: با همت مسئولان شرکت ایران ترانسفو، تلاش می‌شود تا استانداردهای داخلی کارخانه به استانداردهای بین‌المللی تبدیل شود و این استانداردها به عنوان مرجع و الگو برای سایر صنایع و نهادهای ارزیابی انطباق در کشور مورد استفاده قرار گیرد.

نصیری قیداری، به تجربیات موفقیت‌آمیز همکاری‌های علمی و صنعتی در استان زنجان اشاره کرده و گفت: ما با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی استان و همکاری با شرکت‌های بزرگ، می‌توانیم در تحقق اهداف ملی نقش مهمی ایفا کنیم.

آموزش در دانشگاه باید به‌گونه‌ای باشد که بتواند مسایل صنعت را پاسخ بدهد

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان نیز در این مراسم گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه موضوعی مهم برای توسعه محسوب می‌شود و البته این ارتباط باید به‌گونه‌ای باشد که که برای‌ هر دو نهاد مفید واقع شود و بتواند گره‌های جامعه را بازکند.

احمد نقیلو، در این مراسم که به مناسبت هفته‌ی پژوهش و فناوری در گروه صنعتی ایران ترانسفو برگزار شد، ضمن اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه اظهار داشت: آموزش در دانشگاه باید به‌گونه‌ای باشد که بتواند مسایل صنعت را پاسخ بدهد و صنعت هم بتواند از دانش و علم دانشگاه استفاده کند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان، با بیان این‌که اگر دانشگاه و صنعت مسیرهای جداگانه‌ای داشته باشند، ممکن است یک‌دیگر را پیدا نکنند، تصریح کرد: این در حالی است که در برخی از صنایع، حتی با وجود علم و تخصص، بدون درک واقعی از نیازهای صنعت، نمی‌توان به نتیجه‌ی مطلوب رسید.

وی هم‌چنین به اهمیت تلفیق علم و عمل اشاره کرد و گفت: ایران ترانسفو، با بیش از ۵۰ سال فعالیت در شرایط سخت، نمونه‌ای از یک صنعت واقعی و پایدار است که توانسته با همکاری علم و عمل در کنار یک‌دیگر، به موفقیت برسد.

دکتر نقیلو افزود: این صنعت با وجود کم‌ترین حمایت‌های دولتی و در سخت‌ترین شرایط، موفق به تداوم فعالیت خود شده است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان، هم‌چنین به همکاری‌های علمی و پژوهشی این دانشگاه با صنایع مختلف اشاره کرد و از موفقیت‌های مشترک در پروژه‌های مختلف یاد کرد. وی با اشاره به اهمیت مدیریت انرژی و علوم انسانی در صنعت، اظهار داشت: در دانشگاه آزاد زنجان برای حل مشکلات و ارتقای کیفیت علمی، همواره در تلاش هستند و با همکاری با اساتید و دانشمندان معتبر، توانسته‌اند گام‌های مؤثری در این راستا بردارند.

لازم به توضیح است در پایان این مراسم، از 5 نفر از پژوهشگران برتر گروه صنعتی ایران ترانسفو، شامل دکتر اشکان تیموری (از مؤسسه تحقیقات ترانسفورماتور ایران)، مهندس محسن نوید (شرکت ایران ترانسفو)، مهندس کمال سید منفرد زنجانی (از شرکت ترانسفورماتور توزیع زنگان)، مهندس عاطفه شاقلی (از شرکت عایق‌های الکتریکی پارس) و مهندس مریم محمدی (از شرکت ایران ترانسفو)، تقدیر و تجلیل شد.

در ادامه، از 3 نفر از دانش‌کاران برتر گروه صنعتی ایران ترانسفو، شامل مهندس فریدون نصیری (از حوزه‌ی طراحی و مهندسی)، مهندس حسین زنجانی جم یگانه (از حوزه‌ی کیفیت) و مهندس سعید قشمی (از حوزه‌ی نگهداری و تعمیرات) و 2 نفر از کتاب‌خوانان برتر، شامل فاطمه مرادخانی (از شرکت ایران ترانسفو) و جواد اسماعیلی (از شرکت ترانسفورماتور توزیع زنگان)، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم، از مهندس فکور به نمایندگی از شرکت ترانسفورماتور توزیع زنگان، به عنوان شرکت برتر در خصوص تحقق بودجه‌ی تحقیقاتی و آقایان باقری (معاون مالی گروه) و دکتر مصاحب (معاون برنامه‌ریزی گروه) نیز، به دلیل کسب اعتبار مالیاتی حداکثری از انجام پروژه‌های تحقیق و توسعه، تقدیر شد.

پس از آن، از 3 رییس دانشگاه استان زنجان، شامل دکتر بازرگان (رییس دانشگاه زنجان)، دکتر نصیری (رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان) و دکتر نقیلو (رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان)، به جهت همکاری‌های پژوهشی مشترک با این گروه در سال جاری، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

و در پایان، از 2 رییس پارک‌ علم و فناوری در استان زنجان، شامل دکتر زمانی (رییس پارک‌ علم و فناوری استان زنجان) و دکتر ندائی (رییس پارک‌ علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه)، به جهت همکاری‌های متقابل و نقش آن‌ها در گسترش پژوهش و فناوری در استان، تقدیر و تجلیل شد.

خروج از نسخه موبایل