14درصد مصرف آب در شهرها ناشی از مصارف غیرمجاز بدون درآمد است

مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه میزان هدر رفت آب در استان 10درصد است، گفت: حدود 14درصد مصرف آب در شهرها ناشی از مصارف غیرمجاز بدون درآمد است.

به گزارش پایگاه خبری زنجان ورزشی آنلاین،تور خبری اصحاب رسانه از مرکز مپرا، مخزن ذخیره آب امیرکبیر، تأسیسات و پروژه آبرسانی به روستاهای پایین‌کوه، چوره‌ناب و دواسب، و احداث یک مخزن برای آبرسانی به مساکن نهضت ملی مسکن توسط شرکت آب و فاضلاب استان زنجان انجام شد.

مصطفی اکرمی در حاشیه بازدید خبرنگاران از برخی تاسیسات آبرسانی زنجان با بیان اینکه مرکز پایش و راهبری شرکت آبفای استان زنجان نزدیک 600 روستا و 21 شهر را راهبری می‌کند، اظهار داشت:بحث تاسیسات، حوادث آب و فاضلاب و بحث انشعابات غیر مجاز، امور مشترکین، رصد خودروهای حوادث استان و غیره توسط مرکز پایش و راهبری تاسیسات آب و فاضلاب (مپرا) راهبری می‌شود.

وی با بیان اینکه شماره 122 مرکز ارتباط با سامانه مپرا است که همکاران به صورت 24 ساعته مشغول هستند، اظهار داشت: همه مواردی که نیاز به پیگیری داشته باشد این مرکز راهبری می‌کند.

مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه تابستان امسال برای 60 روستا به طور مقطعی با تانکر آبرسانی انجام شد، گفت: در استان زنجان روستایی نداریم که به صورت دائمی با تانکر آبرسانی انجام شود.

وی به طرح جهاد آبرسانی که وزارت نیرو در دولت سیزدهم آغاز کرده است، اشاره کرد و بیان داشت: بر طبق این  طرح در مرحله نخست 10 هزار روستا با اعتباری بالغ بر 30 هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری شد که آبرسانی انجام بشود.

اکرمی با بیان اینکه سهم استان زنجان در طرح جهاد آبرسانی 57 روستا بود، ادامه داد: آبرسانی به این تعداد روستا در استان با پیشرفت فیزیکی 96 درصدی برخوردار است.

مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با اشاره به اینکه قرارداد جدید با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در حال انعقاد است، گفت: تعداد بیشتری از روستاهای استان تحت پوشش این طرح، آبرسانی انجام خواهد.

وی اظهار داشت: بیش از 96 درصد روستاهای کشور قرار است تحت پوشش طرح جهاد آبرسانی قرار بگیرند.

اکرمی همچنین در رابطه با مخزن امیرکبیر زنجان گفت: مخزن امیرکبیر یک مخزن 20 هزار متر مکعبی است که به صورت نیمه مدفون ساخته شده است.

مدیر روابط‌عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان زنجان همچنین به مصرف روزانه آب شهر زنجان به میزان 150 هزار مترمکعب اشاره کرد و گفت: مصرف روزانه آب شهر زنجان تقریباً بیش از 7 برابر مخزن امیرکبیر را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه سال‌های گذشته یک هزار لیتر در ثانیه از سد تهم آب برداشت می‌شد، بیان داشت: این در حالی است که در تابستان امسال فقط 300 لیتر در ثانیه آب برداشت شد ضمن اینکه برای جبران مابقی بیشتر از چاه‌های شرق زنجان تامین آب انجام شد.

اکرمی با اشاره به حفر 17 حلقه چاه اضطراری در استان که از این تعداد 10حلقه در زنجان حفر که قبل از آغاز پیک مصرف وارد مدار شدند، ادامه داد: برداشت آب از سد تهم را 70 درصد نسبت به مدت مشابه سال‌های گذشته کاهش دادیم.

وی با بیان اینکه میزان هدر رفت آب در استان 10 درصد است، ضمن اینکه متوسط هدر رفت استان زنجان نسبت به نرم کشوری پایین است، ادامه داد: 13 تا 14 درصد مصرف آب در شهرها ناشی از مصارف غیرمجاز بدون درآمد است.

خروج از نسخه موبایل