حضور طیف ها و جریان های سیاسی در بین ثبت نام کنندگان انتخابات
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان گفت:در بین ثبت نام کنندگان انتخابات از طیف ها و جریان های سیاسی مختلف حضور دارند.
به گزارش پایگاه خبری زنجان ورزشی آنلاین،ابوالفضل رفیعی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با بیان اینکه از حوزه انتخابیه زنجان و طارم 220 داوطلب، ابهر، خرمدره و سلطانیه 58 داوطلب، ماهنشان و ایجرود 61 داوطلب و خدابنده 35 داوطلب ثبت نام خود را قطعی کرده اند ؛اظهار داشت:از تعداد کل ثبتنام کنندگان نهایی در استان زنجان، 42 نفر را بانوان و 332 نفر را آقایان تشکیل می دهند.
وی تصریح کرد: در بین ثبت نام کنندگان انتخابات از طیف ها و جریان های سیاسی مختلف حضور دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان خاطر نشان کرد: بیشترین ترکیب سنی ثبت نام کنندگان به ترتیب در رده سنی 41 تا 45 سال 83نفر، 46 تا 50 سال 71 نفر، 51 تا 55 سال 68 نفر و 36 تا 40 سال 66نفر هستند.
رفیعی خاطرنشان کرد: از این تعداد 48 نفر دارای مدرک تحصیلی دکتری (حدود 12درصد ثبتنام کنندگان)، 299نفر کارشناسی ارشد (حدود 79 درصد)، 16نفر کارشناسی (حدود چهار درصد) و 11نفر نیز دارای مدرک حوزوی (حدود 2درصد) هستند.
رئیس ستاد انتخابات استان زنجان افزود: طبق قانون پس از انجام مرحله ثبت نام، هیات های اجرایی برای بررسی صلاحیت ها 15روز مهلت دارند و این فرایند در حال انجام است.
رفیعی اظهار کرد: از مجموع 32 فرایندی که تا روز رای گیری در قانون پیش بینی شده، تاکنون 10 فرآیند انتخابات در استان اجرا شده است.
معاون استاندار زنجان همچنین از آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان رهبری از 14 آبان به مدت یک هفته خبر داد و گفت: براساس اطلاعیه شماره (10) ستاد انتخابات کشور دواطلبان در این مدت شخصاً یا به وسیله نماینده خود که به صورت کتبی و رسمی معرفی شده باشد، می توانند به فرمانداری مرکز استان حوزه انتخابیه یا وزارت کشور مراجعه و با ارائه مدارک درخواستی نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت و جایگاه انتخابات اشاره کرد و گفت: از رسانه ها انتظار داریم تحلیل های مناسبی را از اهمیت انتخابات و حضور مردم در این عرصه در راستای منافع ملی داشته باشند.
رفیعی با بیان اینکه مجلس از ارکان مهم اداره کشور است و مجلس خبرگان نیز در بالاترین سطح تصمیم گیری در کشور قرار دارد، افزود: انتخابات در کشور نماد مردم سالاری دینی است و از طریق همین انتخابات، مردم سالاری دینی نیز تقویت می شود.