والیبال زنجان به رحمت خدا رفته است

مدرس و عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون والیبال گفت: وضعیت والیبال استان اصلاً خوب نیست و حال بسیار وخیمی دارد به نوعی عملاً والیبال استان مرده است و کسی اشتیاقی برای کار کردن ندارد، همدلی در والیبال استان از بین رفته، و والیبال افت بسیار شدید کرده است و حال پیشکسوتان، داوران مربیان والیبال استان اصلاً خوب نیست.

به گزارش نشریه زنجان ورزشی ،مصطفی درخشش مدرس و عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون والیبال در گفتگو با خبرنگار زنجان ورزشی اظهار داشت:24سال است که کار مربیگری انجام می‌دهم و دارای مدرک مربیگری سطح 2 بین المللی ، مدرس و عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون هستم و در هیات والیبال استان نیز فعالیت دارم.

وی با بیان اینکه زمان ریاست رئیس سابق هیات والیبال استان زنجان (آقای صمیمی) کارها تا حدودی روی روال خود بود و والیبال استان در سطح متوسط پیش می‌رفت،تصریح کرد: اعزام‌های کشوری به صورت منظم و کامل انجام می‌شد و دغدغه‌ ای در این زمینه وجود نداشت.

مدرس و عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون والیبال به استعفای رئیس سابق هیات اشاره کرد و گفت:با استعفای رئیس هیات غافل از اینکه باید جایگزین مناسب برای این سمت انتخاب می‌شد.

درخشش افزود:در انتخابات هیات رییسه والیبال 2 الی 3کاندید وجود داشت که آقای حسنی که در آن زمان رئیس نظام مهندسی کشاورزی استان بود با ارائه برنامه کاری خوب به سمت ریاست هیئت والیبال انتخاب شد.

وی با اشاره به اینکه آقای حسنی فقط سابقه فوتبالی داشت و با والیبال کاملا بیگانه بود خاطر نشان کرد: انتظار ما این بود که اگر می‌توانست فقط 50 درصد از برنامه ارائه شده را به مرحله اجرا درآورد تحول عجیبی در والیبال استان اتفاق می‌افتاد.

مدرس و عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون والیبال گفت:بعد از گذشت یک سال شعارها رفته رفته تغییر پیدا کرد و بعد از مدتی دبیر هیات برکنار شد و دبیر جدید نیز بعد از مدتی فعالیت استعفا داد.

درخشش با بیان اینکه در مدت دو سال و نیم از ریاست آقای حسنی 3 الی 4 دبیر عوض شد ابراز داشت: کمیته‌ها یا وجود ندارند یا مدام در حال تغییر هستند و به صورت جلسه‌ای همه چیز سر جای خود است، اما به صورت عملیاتی هیچ کار مثبتی انجام نشده است و کمیته خروجی مناسب نداشته‌ است.

وی با ابراز تاسف از اینکه آقای حسنی بعد از اینکه به ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان منصوب شدند دیگر حضور جدی در هیات والیبال ندارند، تصریح کرد: نماینده تام الاختیار برای والیبال انتخاب کرده‌اند که هیچ شناختی از والیبال ندارد و همه از این اقدام ناراضی هستند و هیچ کس تکلیف خود را نمی‌داند، مسائل فنی به حال خود رها شده‌ و پول جای مهارت و استعداد را گرفته است زیرا هر کس پول دارد می‌تواند در مسابقات شرکت کند.

این فعال ورزش یکی از مشکلات اصلی را نبود اسپانسر عنوان کرد و گفت:هیات رئیسه هیچ تلاشی برای جذب حمایت‌های مالی انجام نمی‌دهد.

درخشش خاطر نشان کرد:بنده شخصا از سال 90 تا حال حاضر فقط یک دوره به مسابقات کشوری رفته‌ام اما پشت جبهه در سالن‌ها کار می‌کنیم تا ورزشکاران را برای اعزام به مسابقات آماده کنیم.

وی با بیان اینکه مشکل هیات این است که از صفر تا صد اعزام به هیئت مربوط نیست! تصریح کرد:سوال اینجاست پس هیئت چه کاره است؟ درست است که ما باید همسو با قوانین کشوری جلو برویم اما متاسفانه در والیبال ما این گونه جا افتاده است که کسی که پول ندارد عقب می‌ماند، روی موضوعات فنی، مربی، سرمربی ، بازیکنان هیچگونه نظارتی انجام نمی‌شود.

مدرس و عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون والیبال گفت:فدراسیون دو نوع مسابقه دارد مسابقات قهرمانی کشوری و مسابقه باشگاه‌های کشور که مسابقات قهرمانی کشور مختص هیئت والیبال است که باید تیم را حمایت کند اما متاسفانه دو سال است که هیئت مدام می‌گوید هر تیمی اول شد و اگر پول دارد باید خودش با هزینه خود به مسابقات برود سوال ما اینجاست پس نقش هیئت چیست؟

درخشش با بیان اینکه این دلیل مناسبی نبوده و خروجی مناسبی نیز نخواهد داشت عنوان کرد:متاسفانه هیچگونه نظارت روی تیم‌ها نیست و مسابقات به شدت بی نظم برگزار می‌شود.

وی از گلایه مندی خانواده‌های جامعه ورزش والیبال که نگران موضوع دریافت هزینه‌ها هستند خبر داد و گفت: صحبت خانواده ها این است که پس وظیفه هیئت والیبال و تربیت بدنی چیست؟ ما مجبور هستیم 30 درصد هزینه‌ها را از اولیاء دریافت کنیم و بقیه هزینه را هم از جیب خود پرداخت می‌کنیم تا افرادی که یک سال در تیم‌ها تمرین کرده و زحمت کشیده‌اند به مسابقات اعزام شوند.

مدرس و عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون والیبال گفت: انتظار ما این بود که رییس هیات اسپانسر برای تیم جذب کند و حداقل بار مالی را از دوش خانواده‌ها، باشگاه‌ها و تیم‌ها بردارد اما مجبور هستیم برای مسابقات انتخابی استان از جیب خود هزینه کنیم و البته پولی که باید پرداخت کنیم بیشتر از هزینه مسابقات است و این جای سوال دارد؟ و انتظار داریم پول‌های پرداخت شده برای والیبال هزینه شود نه انجام کارهای دیگر…

درخشش افزود: هیئت به سمتی می‌رود که همسو با والیبال نیست و ما باید پاسخگوی نسل‌های آینده باشیم و حداقل درخواست جلسات کردیم که اتفاق نیفتاد و آقای حسنی نزدیک 3 سال است که رئیس هیئت والیبال است اما یک بار جلسه خصوصی و عمومی نداشته ایم.

این فعال ورزشی با اشاره به اینکه طبق روال هر سال باید جلسه مجمع عمومی برای هیات‌های ورزشی برگزار شود ابراز داشت: برای رشته والیبال تاکنون هیچ مجمعی چه عمومی چه خصوصی برگزار نشده است.

مدرس و عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون والیبال با بیان اینکه ما خواستار برگزاری مجمع شدیم تا مشکلات حل شود عنوان کرد: ما با نفر مشکل نداریم اما باید برای والیبال وقت بگذارند تا مشکلات ما را نیز بشنوند.

درخشش گفت: وضعیت والیبال استان اصلاً خوب نیست و حال بسیار وخیمی دارد به نوعی عملاً والیبال استان مرده است و کسی اشتیاقی برای کار کردن ندارد، همدلی در والیبال استان از بین رفته، و والیبال افت بسیار شدید کرده است و حال پیشکسوتان، داوران مربیان والیبال استان اصلاً خوب نیست.

وی خاطر نشان کرد:چرا هیئت والیبال استان برای درآمدزایی کانون والیبال در استان تشکیل داده است که عملاً این کار را نمی‌تواند انجام دهد و نمی‌تواند در مسابقات به اسم هیئت شرکت کند به خیلی از مسائل معترض و خواستار اصلاح آن هستیم.

این فعال ورزش والیبال با بیان اینکه هیات والیبال عملاً حضور فیزیکی ندارند و فقط اسماً حاضر هستند ابراز داشت: ما هیچ نمایندهای در فدراسیون والیبال نداریم.دبیر هیئت که مهم‌ترین رکن والیبال است را نداریم ، رئیس هیات شهرستان‌ها را نداریم.

مدرس و عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون والیبال در پایان گفت:در هر مسابقه‌ای که شرکت می‌کنیم باید هزینه آن را از جیب خود پرداخت کنیم که در این صورت چه احتیاجی به هیئت است؛ هیئت را انتخاب کرده‌ایم که بخشی از هزینه را به صورت اسپانسری حل کند و بخش فنی نیز بر عهده ما باشد اما عملا تمام هزینه‌ها را خود پرداخت می‌کنیم.

خبرنگار:نرگس رسولی

خروج از نسخه موبایل