فعالیت واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان مورد بررسی قرار می‌گیرد

به گزارش پایگاه خبری زنجان ورزشی آنلاین ،ولی اله زمانی اظهار کرد: در راستای ارتقای کیفیت تولید و عرضه نان مطلوب به هم استانی‌های عزیز توسط اکیپ‌های بازرسی و نظارت کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اداره کل استاندارد و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی از واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان از نحوه‌ی نگهداری آرد، کیفیت تولید نان، وضعیت افزودنی‌های مجاز، بهداشت محیط و استاندارد محصولات مورد استفاده بر اساس شاخص‌های تعریف شده، مورد بررسی و آزمایش قرار می‌دهند .

زمانی در ادامه افزود: در این بازرسی‌ها بر ادامه روند پایش تولید نان نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاه‌های پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاه‌های مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش نمایند.

خروج از نسخه موبایل