شخصا پیگیر پروژههای عمرانی هستم
استاندار زنجان با بیان اینکه منظور از پروژههای عمرانی، پروژههای کلان اثر گذار مثل کمربندی، پروژههای عمران و شهری، راهداری، سدها، مسکن ملی و پروژههای دیگر است، گفت: شخصا پیگیر پروژههای عمرانی هستم. با این حال اگر سالی یک بار این پروژهها را بررسی کنیم نخواهیم توانست برنامهریزی درستی داشته باشیم. بر این اساس معاونت عمرانی بر مبنای اهمیت در زمانهای کمتری پیگیر پروژه باشند.
![شخصا پیگیر پروژههای عمرانی هستم](https://zanjanvarzeshi24.ir/wp-content/uploads/2023/01/4-6-780x470.jpg)
به گزارش پایگاه خبری زنجان ورزشی آنلاین،محسن افشارچی در شورای برنامه ریزی و توسعه استان با بیان اینکه در کل کشور در حوزههای عمرانی به دلیل مشکلات اعتباری مسائلی وجود دارد اظهار داشت:یک نسخهای از کارنامهها از پیشرفت پروژههای عمرانی تهیه و به معاونت عمرانی ارسال و ساختار سیستماتیک آن ایجاد شود.
وی با بیان اینکه منظور از پروژههای عمرانی، پروژههای کلان اثر گذار مثل کمربندی، پروژههای عمران و شهری، راهداری، سدها، مسکن ملی و پروژههای دیگر است، گفت: شخصا پیگیر پروژههای عمرانی هستم. با این حال اگر سالی یک بار این پروژهها را بررسی کنیم نخواهیم توانست برنامهریزی درستی داشته باشیم. بر این اساس معاونت عمرانی بر مبنای اهمیت در زمانهای کمتری پیگیر پروژه باشند.
استاندار زنجان تصریح کرد:در سفر نیکزاد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی به زنجان، قسمت اعظم بهرهمندی ما، از همین بودجههای بخشی بود که خوشبختانه در حوزه های نوسازی مدارس و راه، اتفاق های بسیار خوبی افتاد.
وی تاکید کرد: بودجههای بخشی مهم است و باید آن را جدی گرفت بنابراین مدیران روی آن تمرکز بیشتری داشته باشند.
استاندار زنجان با بیان اینکه ما باید برای هر دستگاه کارنامه پروژههای عمرانی جداگانه داشته باشیم گفت: این کارنامه ها باید به صورت رسمی در اختیار رئیس دستگاه قرار گیرد که برای بررسیهای بعدی به عنوان ملاک عمل قرار می گیرد.
افشارچی با اشاره به اینکه این بررسی ها به صورت عددی و دقیق خواهد بود افزود: توصیه من این است که هر سه ماه یا 6 ماه یک بار این اتفاق بیفتد.
وی خطاب به مدیران گفت: یک نسخه از این کارنامه ها را به معاونت عمرانی استانداری هم ارسال کنید چون معاونت عمرانی به دنبال ایجاد ساختار سیستماتیک و نظارت بر پروژه های عمرانی است و نرم افزار آن هم در حال آماده سازی است که ذیل همان داشبورد مدیریتی که در حال طراحی است و در دهه فجر رونمایی خواهد شد، انجام می گیرد.
استاندار زنجان با تاکید بر اینکه بررسی پروژه ها پیگیری و به سرانجام رساندن آنها باید در حداقل زمان ممکن انجام گیرد تصریح کرد: در غیر این صورت و با گذر زمان اتفاق هایی که در سالیان گذشته برای برخی از پروژه ها رخ داده است اتفاق می افتد که خوشایند نیست.
افشارچی در خصوص مسائل مربوط به اعتبارات سال آینده هم گفت: با توجه به محدودیت های کل کشور در بودجه عمومی، باید به دنبال جذب اعتبارات از جاهای مختلف باشیم.
وی با تاکید بر اینکه اولین موردی که در خصوص جذب اعتبارات از حوزه های مختلف به ذهنم می رسد این است که بهره وری استان از بودجههای عمومی را بیشتر کنیم تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون موفقیت نسبی هم در این حوزه حاصل شده است.
استاندار زنجان اظهار امیدواری کرد تخصیصات به اندازهای باشد که در سال آینده موفقیت های بیشتری حاصل شود.
استاندار زنجان با بیان اینکه در بخش های دیگر نیز باید به دنبال جذب اعتبارات باشیم گفت: در بخش مازاد مالیاتی در حال تلاش هستیم و بخش حقوق دولتی معادن را با توجه به اینکه برای معادن برنامه داریم ، باید دقیق تر پیگیری کنیم.
افشارچی با بیان اینکه در بخش پسماند با پیگیریهایی که انجام شد خوشبختانه 200میلیارد تومان سال آینده درآمد و 200میلیارد تومان هزینه در بودجه سال آینده دیده شده است اظهار داشت : با تلاش هایی که انجام می دهیم اگر از آن محل در سال آینده 200میلیارد تومان آورده داشته باشیم ،برای استان هزینه خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت مسئله مولدسازی هم گفت: 300میلیارد برای استان در نظر گرفته شده است که می توان با آن، بسیاری از پروژه های نیمه کاره را تکمیل و بهرهبرداری رساند.
مقام عالی دولت در استان، با تاکید بر اینکه ذهنیت گذشته ما مبنی بر اینکه اعتبارات ما در استان صرفاً اعتباراتی است که برنامه و بودجه تخصیص می دهد باید عوض شود تصریح کرد: امیدوارم سال آینده با ذهنیت و مسیر جدید، حرکت کنیم.