با واگذاری اراضی و ارائه تسهیلات حامی تولید خواهیم بود

وزیر جهادکشاورزی با اشاره به اقدامات انجام شده در پروژه ۱۰۰ هزار راسی‌پرواری گوسفند، این مهم را در صنعتی‌سازی تولید گوشت و تامین پایدار گوشت قرمز حائز اهمیت دانست و ادامه داد: با واگذاری اراضی و ارائه تسهیلات حامی تولید خواهیم بود.

به گزارش پایگاه خبری زنجان ورزشی آنلاین،سیدجواد ساداتی‌نژاد در حاشیه سفر یک روزه خود به استان زنجان با اشاره به اینکه ۱۱.۷ درصد سهم کشاورزی از تولید ناخالص داخلی است، اظهار کرد:  بالاترین سهم سرمایه‌گذاری در این بخش ۴ درصد است؛ بدین معنی که حدود ۸ درصد کسری سرمایه‌گذاری در سال‌های قبل وجود داشته که باید جبران شود.

وی تنها راه جبران سرمایه‌گذاری این بخش را ایجاد انگیزه برای سرمایه‌گذاران از سایر بخش‌ها عنوان کرد و افزود: این مهم مانند پروژه مجتمع گلخانه‌ای حائز اهمیت است.

وزیر جهادکشاورزی یادآور شد: هم‌افزایی خوبی در منطقه در حوزه کشاورزی وجود دارد و ما حمایت می‌کنیم تا با قدرت و قوت برنامه‌های این حوزه پیش رود.

وی با بیان اینکه بسیار ارزشمند است که از فعالان حوزه سلامت و صنعت در بخش کشاورزی و امنیت غذایی سرمایه‌گذاری کرده‌اند، ادامه‌داد: احداث شهرک گلخانه‌ای توسط یک پزشک نویدبخش اقدامات اقتصادی خوب برای آینده کشاورزی‌ است.

وزیر جهادکشاورزی با اشاره به اقدامات انجام شده در پروژه ۱۰۰ هزار راسی‌پرواری گوسفند، این مهم را در صنعتی‌سازی تولید گوشت و تامین پایدار گوشت قرمز حائز اهمیت دانست و ادامه داد: با واگذاری اراضی و ارائه تسهیلات حامی تولید خواهیم بود.

این مسئول، خدابنده را قطب کشاورزی و تولید خواند و اضافه کرد: این منطقه ظرفیت سرمایه‌گذاری را دارد، از این رو فعالیت‌های این‌چنینی سبب تحرک و پویایی پایدار برای اشتغال مردم منطقه‌ خواهد بود.

وی با اشاره به کلنگ‌زنی پروژه تجهیزات پزشکی، پیوند غذای سالم و سلامت را در حوزه امنیت غذایی ضروری دانست و اذعان کرد: فعالیت در حوزه سلامت و تجهیزات پزشکی به‌خصوص تولید کالاهای یک‌بار مصرف کار ارزشمند با ارزش افزوده بالا است.

ساداتی‌نژاد در رابطه با تسریع واگذاری اراضی نیز خاطرنشان‌ کرد: توسعه گلخانه‌ها دستور مستقیم رئیس‌جمهور بود، اینکه سرمایه‌گذاران از سایر حوزه‌ها به ایجاد گلخانه و صنعتی‌سازی کشاورزی می‌پردازند ارزشمند است، همین طور تولید پروتئین که در نوع خودش اولین است باعث تامین امنیت غذایی پایدار می‌شود.

خروج از نسخه موبایل