به گزارش پایگاه خبری زنجان ورزشی آنلاین،رامین میرزایی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان متولی پروژه های سفر رییس جمهور به استان زنجان است، اظهار داشت: اعتبارت عمرانی مصوبات سفر چهار هزار و 76میلیارد تومان بود که مقرر شد تامین این منابع از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور، استان، وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای غیردولتی انجام گیرد که استان توان خود را در این خصوص به کار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه ۶ هزارو 664میلیارد تومان نیز از محل سرمایه گذاری یعنی تسهیلات و نیز 280 میلیون یورو بصورت ارزی به استان داده شده است، اضافه کرد: اهداف سفر دور اول تکمیل پروژه های عمرانی با درصد پیشرفت بالا در حوزه های مختلف است و به این مهم باید توجه داشت که نقطه قوت دولت سیزدهم توجه یکسان به مناطق شهری و روستایی، برخوردار و کم برخوردار بوده و در واقع تفاوتی قائل نشده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان با اشاره به اینکه بررسی، تهیه و تدوین برنامههای توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بلندمدت، میانمدت و کوتاه مدت استان از دیگر وظایف این مجموعه است، بیان کرد: تهیه و تدوین طرح آمایش سرزمینی استان در چارچوب ضوابط ملی آمایش کشور متناسب با ظرفیتها و امکانات جغرافیایی استان توسط سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان انجام میشود.
میرزایی به وضعیت پروژه دو خطه کردن راه آهن زنجان- قزوین اشاره و اظهار کرد: متاسفانه در این پروژه تورم و افزایش قیمتها مانع پیشرفت این پروژه شده و روند اجرای پروژه را کٌند میکند.
وی با تاکید بر اینکه با تصمیم استاندار زنجان قرار شد پروژه دو خطه کردن راه آهن زنجان- قزوین تا پایان امسال به اتمام برسد تصریح کرد: طول این پروژه از قزوین تا زنجان 173 کیلومتر بوده که این مسیر در قالب 4 پروژه در حال اجرا بوده که دو مورد از پروژهها به پیشرفت فیزیکی 100 درصدی رسیده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان عنوان کرد: دو پروژه باقی مانده در وضعیت پیشرفت 82 درصد و 77 درصد قرار دارد که با این اتفاق تمام تلاش خود را بکار گرفتیم که این پروژه به بهرهبرداری برسد.
وی با تاکید براینکه این پروژه در دولت قبل خوابیده بود که در سفر نوبخت به استان زنجان حدود 250 میلیارد تومان اعتبار جهت فعال شدن پروژه تخصیص داده شد که بعد از آنها شاهد افزایش دوباره قیمتها بودیم بیان داشت: وضعیت تورم در روند اجرای این پروژه تاثیرگذار بود.
این مقام مسئول با اشاره به رشد 8درصدی اقتصاد در برنامه کلان اقتصادی کشور، یکی از اقدامات دولت سیزدهم را تخصیص اعتبار 10درصدی به شرکتهای دانشبنیان بیان کرد و ادامه داد: 45میلیارد تومان از اعتبارات برای شرکتهای دانشبنیان در نظر گرفته شده است.
این مسئول با اشاره به توزیع 15میلیارد تومان از بودجه دانشبنیان به بخش بهرهوری کشاورزی، ابراز کرد: ۱۵ میلیارد تومان برای بخش صنعت، 10میلیارد تومان برای بخش خدمات (بازرگانی) و 5میلیارد تومان در حوزه فنی و حرفهای به شرکتهای دانشبنیان تخصیص یافته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان با بیان اینکه بودجه جاری استان (حقوق و مزایای پرسنل، رویدادها و برنامههای فرهنگی، هزینههای جاری دستگاها) 560میلیارد تومان ابلاغ شده است، تصریح کرد: 24دستگاه تابع نظام بودجه استانی است و الباقی از محل اعتبارات ملی هزینههای جاری خود را پرداخت میکنند.
میرزایی با بیان اینکه 6000 میلیارد تومان در بحث درآمدی 1401پیشبینی شده است، تشریح کرد: اعتبارات در پایان سال عددی متفاوتی خواهد بود.