رصد و پایش عملکرد کارخانجات آردسازی استان زنجان در جهت ارتقای کیفیت آرد
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از رصد و پایش روند تولید آرد از کارخانجات آردسازی استان به صورت مستمر هر 15روز یکبار در راستای ارتقای کیفیت آرد خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری زنجان ورزشی آنلاین،ولی اله زمانی اظهار داشت: در راستای ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان مطلوب به هم استانیهای عزیز توسط واحدهای خبازی، اکیپهای بازرسی و نظارت کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از کارخانجات آردسازی استان از نحوهی اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسهگیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری مینمایند تا نسبت به سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخصههای استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار دهند .
زمانی در ادامه افزود: در این بازرسیها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاههای مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش نمایند.
وی اظهار کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان از میانگین کشوری در یک سال گذشته جزو 3 استان برتر قرار دارد.
شایان ذکر است در استان زنجان 6 کارخانه آرد سازی، سالانه نزدیک به 125 هزار تن آرد جهت مصارف واحدهای خبازی، آرد خام روستایی، صنف و صنعت تولید میکنند.