افزایش آمار مبتلایان به کرونا در زنجان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: تحلیل آماری تیرماه نشان می‌دهد تعداد مبتلایان به کرونا رو به افزایش است و اگر واکسیناسیون انجام نشود ممکن است یک پیک دیگر به عنوان موج ۷ اغاز شود.

به گزارش پایگاه خبری زنجان ورزشی آنلاین،مشهود تقی‌لو در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با بیان اینکه تعداد مبتلایان به کرونا رو به افزایش است؛اظهار داشت:اگر واکسیناسیون انجام نشود ممکن است یک پیک دیگر به عنوان موج ۷ اغاز شود.

وی درصد تزریق واکسن در بین مردم استان برای دز‌های اول تا سوم را به ترتیب ۹۴.۵، ۸۷.۵ و ۵۲.۸۲ درصد اعلام کرد. گفت: آمار مراجعان برای دریافت دز چهارم بسیار پایین است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه مردم بر این تصور هستند که اومیکرون دیگر کشنده نیست، همین امر مانع رسیدن به اهداف و ریشه‌کنی کامل این ویروس شده است، تصریح کرد: اگر در رعایت پروتکل‌ها دقت نکنیم قطعا تعداد مرگ و میر بالاتر خواهد رفت.

تقی‌لو قدرت سرایت بسیار بالا را از ویژگی‌های سویه جدید ویروس کرونا دانست و عنوان کرد: این سویه بر خلاف سویه قبلی که ناحیه فوقانی را درگیر می‌کرد درگیری ریه هم ایجاد می‌کند.

این مقام مسئول گفت:بستری فعلی بیماران کرونایی در استان ۲۱ نفر است و این در حالی است که بستری جدید در طول ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ نفر و موارد مثبت سرپایی نیز ۳۶ نفر بوده است و خوشبختانه در چند روز اخیر فوتی ناشی از کرونا در استان نداشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه تعداد آخرین آمار فوتی‌های ناشی از کرونا در استان یک هزارو ۹۱۵ نفر بوده، ابراز داشت: ۳۹ هزارو ۶۱۲ نفر نیز بعد از شیوع کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه اکنون به سمت شیوع موج هفتم در استان زنجان پیش می‌رویم و شاهد افزایش موارد سرپایی بیماری کرونا هستیم، اظهار کرد: درصد موارد مثبت PCR، نشانه گردش ویروس کرونا بوده و در هفته سوم تیرماه در حال افزایش است.

تقی لو از فعالیت ۸۲ پایگاه سلامت در سطح استان خبر داد و گفت: این پایگاه‌ها در امور مربوط به تزریق واکسن کرونا هم فعال هستند ضمن اینکه ۴۵۳ خانه بهداشت اقدام به ارائه خدمت تزریق واکسن می‌کنند.

وی با بیان اینکه طبق آخرین رنگ‌بندی در استان شهرستان قرمز کرونایی وجود ندارد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر طارم و خرمدره در وضعیت زرد قرار دارد و بقیه شهرستان‌ها آبی هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه سامانه تلفنی ۳۳۰۱۹۰ به صورت برخط پاسخ‌گوی سئوالات مردم در خصوص مراکز واکسیناسیون، واکسن کرونا، عوارض، نشانه‌ها است اظهار داشت: بعد از راه‌اندازی این خط تماس‌هایی بسیاری با این سامانه شده است.

وی با اشاره به اینکه واکسن سینوفارم، برکت، اسپایکوژن، فخرا، نورا و آسترازنکا در مراکز واکسیناسیون استان زنجان وجود دارد، گفت: شایعات در خصوص عوارض واکسن بالا است اما برخلاف شایعات فضای مجازی عارضه خاصی در حد ثابت شده، مشاهده نشده است هرچند ممکن است بعد از تزریق درد محل تزریق، سردرد جزیی و سرگیجه وجود داشته باشد.

تقیلو در پاسخ به سوال خبرنگاران در ارتباط با تجمع پرستاران که معترض عدم تمدید قرار دادشان بعد از فروکش کردن بیماری کرونا بودند، گفت: مشکلات و مسائل نیروهایی که در مقابل استانداری زنجان تجمع کرده بودند، پیگیری شد و قرارداد این نیروها تمدید و این پرستاران در قسمت‌های مختلف مشغول به فعالیت شدند.

خروج از نسخه موبایل