دسته‌بندی نشده

افتتاح ۸۹۸ پروژه شرکت برق در استان زنجان

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،علیرضا علیزاده در آیین افتتاح 898پروژه توزیع برق استان با اشاره به اینکه این تعداد پروژه بعد از هفته دولت امسال و طی پنج ماه اخیر به اتمام رسیده است، اظهار داشت: شرکت توزیع برق استان برای اجرای این طرح ها حدود 521میلیارد ریال از منابع داخلی شرکت توانیر هزینه کرده است.

وی با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها 7روستا در استان از نعمت برق برخوردار بود،تصریح کرد: این رقم اکنون به 903روستا رسیده و به جز روستاهای بالای 10خانوار حتی برخی روستاهای کمتر از 10خانوار نیز به شبکه برق متصل هستند.

علیزاده خاطر نشان کرد: خوشبختانه با همت همکاران تلاش‌گر شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان، جایگاه نخست را در میان 39 شرکت توزیع برق سطح کشور از آن خود کرده که این افتخاری بزرگ برای استان است.

وی حجم شبکه توزیع برق استان را بیش از 14هزار کیلومتر عنوان کرد و افزود: این حجم شبکه در طول عمر پر برکت انقلاب اسلامی بیش از 17 برابر رشد داشته و اینک استان زنجان با 10هزار و 700دستگاه پست برق یکی از استان‌های پیشرو در صنعت برق کشور است.

وی تامین برق، روستاهای قوهیجان، روستای هندی‌کندی و درگه‌دره، تامین برق آب شرب روستای قیاسیه و مجتمع مسکونی راه‌آهن را پروژه‌های شاخص افتتاح شده در دهه فجر امسال عنوان کرد و افزود: هوشمند سازی کنتورها و تعویض سیم به کابل خودنگهدار نیز از پروژ‌ه های شاخصی است که به برکت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی امروز افتتاح می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه زیرساخت های شبکه برق استان با اقدامات انجام گرفته در طی سال های گذشته به درختی تنومند، پایدار و با قابلیت اطمینان بالا تبدیل شده است، گفت: با توجه به استان زنجان در کریدور شمال به جنوب کشور قرار گرفته، به همین دلیل تعداد پست های 200و 400کیلو ولت و با تعداد نیروگاههای متصل به شبکه، کمترین استانی چنین شرایط پایداری را داشته باشد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان ادامه داد: در زمان حاضر استان زنجان به هفت نیروگاه اصلی کشور متصل بوده، هشت پست فوق توزیع و انتقال برق وجود دارد که انرژی مورد نیاز را به توزیع تحویل و علاوه بر آن حدود ۱۲ پست اختصاصی در بین صنایع نیز تحویل می دهیم.

وی به موضوع خدمات غیر حضور شرکت توزیع استان اشاره کرد و گفت: میتوان گفت این شرکت با اجرای این طرح چهار سال جلوتر از برنامه های هدف گذاری شده در سال ۱۴۰۴ حرکت کرده که بطوری که تمامی ۴۰ خدمت شرکت بصورت غیرحضوری در سطح استان ارائه می شود.

علیزاده با تاکید بر اینکه با وجود معضلات و مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا این مهم مزایایی داشته و استفاده مردم به خدمات غیرحضوری را افزایش داده است، افزود:۶۰ درصد کل شبکه فشار ضعیف استان بالای ۵ هزار کیلومتر را شامل می شود و به کابل خود نگهدار تبدیل شده و در این میان اولویت اول در این خصوص روستاها بوده است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد تمامی انشعابات دیماند فورخته شده جمعیت صنعتی، کشاورزی، اداری به کنتور هوشمند تبدیل شده اند، گفت: در قانون بودجه امسل نیز این مهم ابلاغ شده و مکلف ایم که تمامی مشترکان خانگی و تجاری با اولویت مشترکان پر مصرف به کنتورهای هوشمند تبدیل شوند.

در ادامه سید محمد شعاعی معاون امور عمرانی استانداری زنجان با اشاره به اینکه برق یکی از زیرساخت‌های مهم کشور محسوب است، اظهار داشت: ضروری است در بخش های مختلف مدیریتی این صنعت تدابیر لازم اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه موضوع هوشمند سازی در مصرف برق تاثیر مفیدی دارد و از طرفی در مصارف در نقاط مختلف استان باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: بخش عمده ای از مصارف برق به واحدهای صنعتی اختصاص دارد و تلاش بر این است تا توازن را به لحاظ جانمایی واحدهای صنعتی انجام دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟