دسته‌بندی نشده

پیگیری امور باعث پیشبرد اهداف می‌شود

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،خلیل آقاجانلو با تاکید بر ضرورت توجه به بهره‌وری، اظهارکرد: بییاد تلاش کنیم با امکانات موجود عملکردها در حوزه‌های مختلف بهبود یابد؛ چراکه با توجه به وظایف این اداره‌کل حجم کار بالا و تنوع امور نیز زیاد بوده که نیاز است با نگاهی متفاوت امور را پیگیری کنیم.

وی با بیان اینکه کارها باید در موعد مقرر انجام شود، بر ضرورت پیگیری امور توسط معاونان تاکید کرد و گفت: پیگیری باعث پیشبرد اهداف می‌شود.

این مسئول افزود: در بحث کاداستر و رفع تداخل اعتباری نداریم که باید تلاش کنیم برای سال بعد اعتبار مورد نیاز تامین شود.

وی به ضرورت‌ توجه به انضباط اداری نیز اشاره کرد و یادآور شد: با رعابت این موارد شاهد سازمانی پویا و کارآمد خواهیم بود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با تاکید بر ضرورت توجه به احصاء دقیق آمارها در حوزه‌های مختلف، گفت: با شناسایی مشکلات و نواقص می‌توان به بهبود عملکرد امیدوار بود.

در ادامه معاون فنی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: ۸۱ درصد از تعهد ۳۵۰ میلیونی درآمد خود را محقق کردیم که طارم با ۲۳۵ درصد مقام اول و سلطانیه مقام دوم دارد. شهرستان‌های ابهر و خدابنده شرایط خوبی در انجام تعهد خود را ندارد که باید تلاش بیشتری کنند.

پیمان فقیه به تولید بذر اشاره کرد و گفت: تلاش کرده‌ایم مقداری بذر برای کاشت در نهالستان‌های استان ذخیره کنیم تا در سال‌های بعد از ان استفاده کنیم.

این مسئول به موضوع احاله مدیریت پارک آبخیز گاوازنگ به شهرداری اشاره کرد و افزود: اعلام کردیم که باید بیلان‌ها اصلاح شود و شهرداری اعتراض دارد. البته اگر شهرداری تمایل برای مدیریت در این محل داشته باشد وگرنه مزایده باید برگزار شود. همچنین احاله مدیریت نهالستان کوشکن در حال ارایه طرح است. وی در ادامه تاکید کرد احاله طرح‌های مرتعداری برای همه شهرستان‌ها باید طرح تهیه شود.

فقیه در بخش دیگری با اشاره به عملکرد معاونت فنی در حوزه جنگل‌کاری، گفت: ۳۵۰ هکتار توسعه جنگل داریم که در این حوزه کارمان انجام شده است. 81 درصد از تعهد را محقق کردیم 285 میلون تومان درآمد داشتیم شهرستان طارم با 235 درصد مقام اول و سلطانیه مقام دوم را در این حوزه دارند. از آن طرف ابهر با 16 درصد مقام تحقق درآمد و خدابنده بعد از آن در رتبه‌های بدترین عملکرد در این حوزه را دارند.

وی ادامه داد: در حوزه زراعت چوب صنوبر تعهد ما 360 هکتار بوده که انجام شده و نهال مورد نیاز را هم توزیع خواهیم کرد. تعهد در حوزه ممیزی 19 هزار هکتار بوده که 51 هزار هکتار انجام شده است. در مدیریت اراضی نیز 80 هزار هکتار تعهد داشتیم که 160 هزار تا انجام شده است.

معاون آبخیزداری اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز در پایان جلسه با اشاره به آخرین وضعیت پروژه پارک آبخیز عالی‌قاپوی خدابنده گفت: متقاضیان با توجه به شرایط تامین آب کمی در این رابطه مردد هستند چراکه منابع آب واقع در منطقه کاملا خشک شده است و در صورت اجازه حفر چاه در این محل متقاضیان تمایل برای حضور در طرح را دارند.

جعفر بیات به مدیریت بیولوژیک حوزه های آبخیز استان نیز اشاره کرد و افزود: اعتبارات در این حوزه 300 میلیون تومان بود.

معاون امور اراضی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه در تثبیت اراضی ملی در سامانه ثبتی 955 هزار هکتار انجام شده است، افزود: 892 سند تک برگی نیز در 9 ماهه امسال صادر شده است. در 861 هکتار کاداستر اصلاح هندسی نیز رخ داده است.

جلیل سلطان‌ نژاد تصریح کرد: با تلاش‌های انجام شده 24 آبگرمکن خورشیدی تحویل شده و دو آبگرمکن نیز باقی مانده است که امیدواریم بزودی این دو آبگرمکن نیز تحویل متقاضیان شود. گفتنی این اقدامات در روستای جزوان شهرستان طارم صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه کاداستر اراضی جنگلی تمام شده است، افزود: در حوزه ممیزی کارهای باقی مانده در خدابنده انجام شده است است و کار 30 پلاک باقی مانده در زنجان نیز آغاز خواهد شد.

این مسئول به ضرورت راه‌اندازی اتاق مانیتورینگ نیز اشاره کرد و یادآورشد: این اتاق نیاز به 600 میلیون تومان اعتبار است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟