جوانان و نوجوانان قربانیان اختلال های رفتاری در فضای مجازی

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،حجت الاسلام مختار کرمی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه دستگاه‌های فرهنگی باید بر اساس نیاز جامعه برنامه‌ریزی داشته باشند اظهار داشت:خدمات زیادی از سوی نظام و کارگزاران انجام می‌شود اما به اطلاع مردم نمی‌رسد اگر از فرهنگ وقف به درستی استفاده کنیم، بسیاری از مشکلات جامعه به‌ویژه در بخش اجتماعی حل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اصحاب رسانه نقش بسزایی در اطلاع‌رسانی مسائل اجتماعی دارند، تصریح کرد: ما در برخی حوزه‌های وقف بسیار خوب کار کردیم و اتفاقات خوبی افتاد اما در برخی از موضوعات کم کاری شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه بزرگترین دانشگاه‌های دنیا وقفی است و کشورهای مختلف در قالب خیریه از این ظرفیت استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: مبلغان دین و فرهنگ وقف نیز تلاش بسیاری در ترویج این فرهنگ و ظرفیت‌های بالقوه آن در بخش‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی انجام می‌دهند و باید این تلاش‌ها در کنار مجموعه‌های دیگر تقویت شود.

این مقام مسئول اظهار داشت: مجموعه درآمد موقوفه ها و نذور بقاع متبرکه استان در سال گذشته، ۲۲ میلیارد تومان بود.

حجت الاسلام کرمی به محل مصرف درآمد موقوفه ها اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از زمینه های مصرف درآمدها حفظ خود موقوفه ها است.

وی با اشاره به اینکه در استان زنجان بیش از ۶۰ درصد موقوفات در حوزه روضه و عزاداری برای ائمه معصومین (ع) است، گفت: خیرات و مبرات و مسائل آموزشی و بهداشتی امروز نیاز است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان از اجرای طرح «ولایت علوی، اکمال دین» در دهه امامت و ولایت خبر داد و گفت: سازمان اوقاف طرح‌های مختلفی در حوزه فرهنگی دارد که به استان‌ها ابلاغ می‌شود و استان‌ها با توجه به امکانات، ظرفیت و فرهنگ آن را بومی‌سازی می‌کنند. برای ایام دهه ولایت و امامت نیز در استان زنجان برنامه‌هایی همچون نورافشانی در شب عید غدیر، مشارکت در برگزاری راهپمایی خودرویی،تجلیل از ۱۱۰ نفر از سادات، برگزاری جشن در ۱۰ امامزاده شاخص، سخنرانی حجت‌الاسلام حسین انصاریان در حسینیه اعظم زنجان و پرپایی ۳۵ ایستگاه صلواتی و توزیع ۳۵۰۰ بسته تبرک در بین مردم تدارک دیده شده است.

کرمی «نشاط معنوی» را از دیگر طرح‌های فرهنگی این سازمان خواند و گفت: این طرح در قالب برنامه‌های تابستانه اوقات فراغت، نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها در بقاع متبرکه در حال اجراست و در آن‌ها مشاوره و آموزش‌هایی توسط مبلغان در خصوص استفاده از فضای مجازی، سبک زندگی، همسرداری، فرزندپروری و ازدواج به شکل حضوری و مجازی ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه فضای مجازی اختلال‌های رفتاری برای جوانان، نوجوانان و کودکان ایجاد کرده و کنترل فضا و تربیت فرزندان برای والدین سخت شده است، تصریح کرد: با فناوری نمی‌توان جنگید و آن را محدود کرد بلکه فضای مجازی باید مدیریت شود و راه حل آن کسب مهارت و ارتقای توانمندی برای استفاده مفید از این امکانات است.

این مقام مسئول افزود: اوقاف به دنبال این است که مسکن ارزان قیمت برای فقرا بسازد و امسال با بنیاد مسکن تفاهم نامه منعقد کردیم و یک پروژه ۵۰ واحدی در طارم آغازشده که در ۶ فاز اجرایی خواهد شد.

کرمی با اشاره به اینکه یک پروژه دیگر درخت کاری زیتون به مساحت ۳۰۰ هکتار است که در حال اجراست، تصریح کرد: این پروژه به خاطر کمبود اعتبار معطل مانده بود که جلسات متعددی برای آن تشکیل شد و الان مجوز ادامه پروژه گرفته شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: بقاع متبرکه هیچگونه بودجه دولتی نمی گیرند و همه امور آنها از طریق نذورات و مشارکت های مردمی انجام می شود.

خروج از نسخه موبایل