طرح پویش در دانشگاه آزاد زنجان اجرا می شود

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،طرح پویش بر اساس اعلام نیاز صنایع مختلف بوده و علاقمندان به شرکت در این طرح علاوه بر اینکه در دوران طلایی زندگی خود این فرصت را دارند که همزمان با تحصیل، یک صنعت یا یک بنگاه اقتصادی مرتبط با رشته تحصیلی خود را انتخاب کرده تا هم از نظر تجربی صاحب مهارت و تجربه شده و هم از نظر علمی و دانش کاری، میدان استفاده از اندوخته های آکادمیک و ظرفیت های علمی خود را داشته باشند. با این کار امکان قرار گرفتن در اولویت استخدام بنگاه های اقتصادی یا صنایع مرتبط را برای اشتغال خود بوجود می آورند.

علیرضا فیروزفر در این جلسه با اشاره به رسالت‌های دانشگاه ازاد اسلامی در راستای مهارت‌آموزی دانشجویان اظهار داشت: طرح‌های موفقی در این باره در سایر کشورها اجرایی شده است اما در ایران برای نخستین بار اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به تحقیقات انجام شده در ارتباط با شیوه اجرای طرح افزود: کشور ظرفیت اجرای چنین طرحی را دارد، موضوعی که تا حدودی مشکل نیروی کار متخصص بازار کار را حل خواهد کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان با اشاره به فواید و برکات کشوری این طرح، گفت: با اجرای طرح پویش، قادر به ایجاد تحولی اساسی در آموزش عالی کشور شده و توانسته ایم نیروهای ماهر و متخصص تری برای صنایع و بازار کار تربیت کنیم و گام اساسی در ارتباط با تربیت نسل کارآفرین داشته باشیم.

وی تصریح کرد: یکی از اصلی ترین دغدغه های همه همکاران در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی، آینده شغلی و هموار کردن زمینه های اشتغال دانشجویان است و در همین رابطه سعی بر این شده که همه محورهای آموزش و پژوهش کاربردی بوده و در راستای تقویت و همسویی با طرح پویش، پایش و رویش باشد.

در ادامه معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان با تشریح شیوه اجرای طرح پویش گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح پویش تلاش دارد تا گام عملی در راستای تبدیل به دانشگاه کارآفرین و حرکت در مسیر حل مسائل صنعت، اشتغال همزمان دانشجویان با تحصیل، مهارت افزایی، فراهم کردن کمک هزینه تحصیل دانشجویان و هدفمند کردن پروژه های تحقیقاتی بردارد.

دکتر مهدی بازرگانی با اشاره به اینکه با اجرایی شدن این طرح یک فرد فارغ التحصیل دارای مهارت خواهد بود و و وقتی وارد بازار کار شد، مشکلی از نظر مهارت نخواهد داشت، بیان کرد: طرح پویش در واقع آموزش دوگانه است که فرد علاوه بر آموزش مهارت نیز یاد گرفته و زمینه حضور وی در بنگاه‎های خصوصی فراهم می شود.

وی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح حتی خود اظهاری شده و تست شخصیتی برای کشف استعدادهای شخص نیز انجام می‌شود، تصریح کرد: برای اجرای این طرح موانع قانونی رفع شده و مجوزهای لازم از ارگان‌های ذیربط از جمله فنی و حرفه‌ای اخذ شده است.

این مسئول افزود: این طرح در راستای اجرای فصل ششم سند دانشگاه اسلامی و بستر سازی برای تحقق بند های اول و دوم سیاست های کلی اشتغال مبنی بر «ترویج و تقویت فرهنگ کار و تولید و کارآفرینی با بهره‌گیری از نظام آموزشی کشور» و «آموزش نیروی انسانی متخصص، ماهر و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار (فعلی و آتی) و ارتقای توان کارآفرینی با مسئولیت نظام آموزشی کشور و توأم کردن آموزش و مهارت و جلب همکاری بنگاه های اقتصادی»،اجرایی می‌شود.

در ادامه کارآفرینان حاضر در جلسه به ارائه محوریت فعالیت خود پرداخته و برای اجرای طرح پویش اعلام امادگی کردند.

خروج از نسخه موبایل