دسته‌بندی نشده

راه اندازی دبیرخانه دائمی دوسالانه غزل حسین منزوی در زنجان

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات زنجان،محمد ربیع احمدخانی در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه توضیحاتی درباره روند برگزاری جشنواره دوسالانه حسین منزوی اظهار داشت: امیدواریم این برنامه در خور شان منزوی که جایگاه والایی در غزل داشت برگزار شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان ضمن اشاره به قرارگیری برگزاری جشنواره در شرایط کرونایی و مشکلاتی که شرکت کنندگان در ارسال آثار خود داشتند، گفت: به همین خاطر بنای تمدید زمان ارسال آثار را داریم تا علاقه مندان با فراغ بال در این برنامه ادبی شرکت کنند.

وی در ارتباط با استمرار برگزاری این جشنواره نیز گفت: تلاش دست‌اندکاران برگزاری این جشنواره استمرار جشنواره و ایجاد دبیرخانه دائمی جایزه ملی غزل در زنجان است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان به سایر برنامه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اشاره کرد و گفت: برگزاری کنگره شهدا و جشنواره فرهنگی و هنری پژوهشی نماز و ششمین جشنواره فرهنگی و قرآنی رمضان و جشنواره بهار قران از دیگر برنامه‌های این اداره کل است که امیدواریم با همکاری اصحاب رسانه شاهد هرچه بهتر برگزار شدن آن باشیم.

این مسئول با بیان اینکه جوایز ادبی معمولا با دو هدف جلب توجه جامعه به اون رشته ادبی و ایجاد انگیزه برای شرکت‌کنندگان برگزار می‌شود، افزود: کارنامه شعری حسین منزوی در این جایزه مورد توجه بوده و توجه بیشتر به غزل است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در ادامه این جلسه،اظهار داشت: رسانه‌های استان یارو یاور اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند و در برگزاری جشنواره‌ها کمک این اداره کل بوده‌اند.

احمدخانی با اشاره به برگزاری کنگره ملی ۳۵۳۵ شهید استان زنجان،افزود: ۷۲ برنامه ملی، منطقه، استانی و شهرستانی در استان به همین مناسبت برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تاکید خانه کتاب برگزاری جایزه غزل حسین منزوی به صورت منظم است، یادآور شد: تلاش می‌شود بتوانیم هر دو سال یکبار این جایزه برگزار و دبیرخانه آن دائمی شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: پیگیری‌های لازم برای احداث یادبود حسین منزوی شاعر، هنرمند و مهندس پیگیری شده است که امیدواریم به زودی محقق شود.

در ادامه رئیس گروه فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان هم آخرین آمار شرکت کنندگان در جشنواره دوسالانه حسین منزوی را ارائه کرد و گفت: از 28 استان کشور و چند کشور خارجی به این جشنواره اثر ارسال شده است.

جعفر محمدی با اشاره به اینکه بیشترین اثر از استان تهران به دبیرخانه رسیده است، گفت: در بحث کتاب ترکی یک اثر، کتاب فارسی 31 اثر، شعر ترکی 7 اثر، شعر فارسی 132 اثر و در بخش پژوهشی نیز 12 اثر به جشنواره رسیده است.

وی با درخواست علاقه‌مندان برای تمدید مهلت شرکت در جشنواره و طبق آنچه در شورای سیاست‌گذاری تصمیم‌گیری شد، مهلت ارسال آثار تا 15 خردادماه تمدید شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟